Reacties van onze bezoekers

Hier kunt u de reacties bekijken op o.a. onze Shockwave-behandeling.
Tevens kunt u hier zelf uw reacties plaatsen.
 

 
 

Wij hebben voor u gezocht binnen alle categorieën.

Er zijn 45 reacties geplaatst.

hielspoor/shockwave

Donderdag 28 april 2016 om 12:58
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door C.van Ballegoyen
 
ik heb 2 weken met erge pijn in mijn hiel gelopen(heb een winkel dus zeer pijnlijk als je heel de dag moet staan/lopen)van een klant gehoord over shockwave,omdat de huisarts alleen zooltjes kon aanbevelen,en kennelijk niet weet hoe geweldig goed shockwave therapie helpt.Ik ben in 3 weken tijd 6x geweest het is best een vervelende behandeling maar wel over!!onbegrijpelijk dat de huisarts dit niet voorschrijft.Anders loop je hier gerust een paar maanden tot wel een jaar mee.Heel erg bedankt dat ik er zo snel vanaf ben!

behandeling hielspoor

Maandag 11 april 2016 om 10:45
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door carla de Waal
 
zeer tevreden over de behandeling van mijn hielspoor, na 7 behandelingen is het zo goed als verdwenen.

Hielspoor/peesplaatontsteking

Woensdag 24 februari 2016 om 13:22
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Rob Vollaard
 
Als fanatiek hardloper voelde ik eind vorig jaar plotseling een hevige pijn aan de onderkant van mijn hiel. Natuurlijk zelf een beetje op internet gekeken en kwam uit op hielspoor/peesplaatontsteking. Deze diagnose werd later, na een bezoek aan de huisarts, bevestigd. De artikelen op internet baarde mij enorm veel zorgen, doordat het een moeilijk te genezen blessure is. Ik zag mijn hardloopschoenen al aan de wilgen hangen.
Na verder speuren op internet kwam ik terecht bij dhr. Van Pelt die de schockwave therapie toepaste om de blessure aan te pakken. Na zes behandeling is de pijn verdwenen en ben ik weer langzaam begonnen met pijnvrij hardlopen. Wat een verademing!! Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat schockwave een aanrader is om snel weer pijnvrij door het leven te gaan.
Dhr. Van Pelt, bedankt!!!!!

dupuytren

Dinsdag 6 oktober 2015 om 16:03
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door martin van zijderveld
 
Al geruime tijd had ik last van harde knobbels in mijn handpalmen waardoor de vingers krom gingen staan.De pinken stonden haaks op de handen.Dhr van Pelt gaf diagnose Dupuytren.Door de knobbels te "bombarderen" met
shockwave werd alles langzaam soepeler.Middels rekken,masseren en dragen van
nachtspalken staan de vingers weer keurig in het gelid.

Schockwave

Dinsdag 29 september 2015 om 15:08
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Louise Runtu
 
Half 08-2015 heb ik hielspoor opgelopen. Op advies van de huisarts verwees hij mij naar Dr. Van Pelt voor een shockwave behandeling. Na zes behandeling is de pijn al een heel stuk minder.
Deze behandeling is zeer zeker aan te raden en geeft al na een aantal behandelingen verlichting.

hielspoor

Vrijdag 14 november 2014 om 19:42
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door John Kraayeveld
 
Na +/- 1 jaar met veel pijn te hebben gelopen,ben ik er door 5 behandelingen met shockwave totaal van de pijn af

Shockwave

Dinsdag 28 oktober 2014 om 08:54
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Peter de Graaf
 
Door Sportmedisch Adviescentrum Rotterdam is in augustus 2013 bij mij hielspoor vastgesteld. In september 6 shockwavesessies gedaan bij dhr. Van Pelt. In het voorjaar weer begonnen met hardlopen en op 26 oktober 2014 heb ik pijnvrij de marathon Brabant uitgelopen. Wat mij betreft een aanrader.

shockwave

Dinsdag 3 juni 2014 om 10:58
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door H de Reus
 
via de podotherapeut werd er vastgesteld dat ik hielspoor had en na vele inlegzolen verder geen verbetering huisarts wil wel gaan spuiten maar ik niet.
via via gehoord over shockwave dus gebeld en acht behandelingen verder ben ik er voor 90% van af .

Hielspoor

Maandag 10 februari 2014 om 19:33
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Henk Aten
 
Ik als wandelsport liefhebber werd na de 4 daagse van Nijmegen in 2012 met een vervelende pljn in de hiel geconfronteerd.
Na een bezoek aan de huisarts was de diagnose hielspoor en werd door verwezen naar een podoloog, geexpirimenteerd met inleg zolen maar het resultaat was nihil. Ik heb via internet de ervaringen met shockwave gelezen en heb begin 2013 6 shockwave behandelingen gehad van de hr.v Pelt te zwijndrecht.Ik ben in maart 2013 weer voorzichtig begonnen met trainen en heb in mei 2013 de vierdaagse van Odoorn (160km) en in juli de vierdaagse van Nijmegen (200km) pijn vrij gelopen.Ik maak nog steeds veel kilometers en nog steeds pijn vrij.
Ik kan het dan gezien mijn ervaring iedereen aanraden.

Dupuytren

Woensdag 22 januari 2014 om 16:22
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Theo leijten
 
Na zes behandelingen met shock wave waren mijn handen weer soepel. Ik stond al op de lijst om geopereerd te worden aan mijn hand toen iemand mij het advies gaf om het met shock wave te proberen. Het resultaat was zo goed dat ik de operatie heb af gezegd.

hielspoor

Donderdag 18 juli 2013 om 15:09
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door yvonne van berchum
 
Positieve ervaring na een jaar lang met hielspoor te hebben gelopen 3behandelingen gehad met shockwave en er gewoon vanaf zijn.
Een echte aanrader dus.

Shockwave therapie

Dinsdag 23 april 2013 om 11:33
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Wil Wintjens
 
In 2011 kreeg ik las van mijn voet wist niet wat het was, naar dokter gegaan en ik moest naar de fysiotherapeut, hij constateerde hielspoor, heb in 2012 3 injecties in mijn voet gehad, dat hielp voor een paar weken en daarna kwam de pijn weer terug, was ook niet verstandig om nog meer injecties te nemen vanwegen het bindweefsel wat aan getast zou kunnen worden.ik heb toen als antivries van de arts in het sintfranciscus ziekenhuis gekregen om eens aan shockwave therapie te denken, ben op de web site gaan kijken en fysiotherapeut van pelt gevonden, heb in maart mijn eerste behandeling gehad inmiddels heb ik 4 behandelingen gehad en het viel mij allemaal erg mee wat. Pijn aangaat bij de eerste behandeling voelde ik al verbetering, heb wel wat weerpijn gehad aan de banden van mijn voet, maar na de derde keer was dat ook over, ik ben erg blij met de behandelingen geweest, heb nergens geen last meer van, het is wel heel erg jammer dat het niet vergoed word door de zorgverzekering, maar voor mij is het heel veel waard geweest om zelf de kosten te betalen ik kan weer gewoon lopen zonder pijn.

Pees in de onderarm

Woensdag 3 april 2013 om 17:39
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Jan dijksman
 
Na jaren van pijnklachten en behandeling bij andere fysiotherapeut ben ik bij van pelt terecht gekomen
Na 8 behandelingen ben ik nagenoeg pijnvrij

Schockwave Werkt Echt.

Woensdag 3 april 2013 om 12:34
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Sandra Weppner
 
Enige tijd geleden ben ik op aanraden van een arts in het ziekenhuis gewezen op shockwave therapie. De reden hiervoor was dat ik 3 jaar niet zonder krukken kon lopen, zo veel pijn had ik. Na 6 behandelingen en een paar weken geduld. En ik loop nu zonder krukken en pijn. Het is een kleine investering in jezelf, maar zeker de moeite waard. Iedereen die ik ook over hielspoor hoor, verwijs ik direct door om eens op internet te kijken onder shockwave. Ben de heer van Pelt zeer dankbaar dat hij mij van de pijn heeft afgeholpen.

behandeling hielspoor

Maandag 4 maart 2013 om 16:23
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Fokelien Westeneng
 
Ik had enkele maanden hevige pijnen vanwege hielspoor. De gelzooltjes hielpen niet en ik werd door een kennis geattendeerd op de shockwave therapie. Na 6 behandelingen waren de pijnen zo goed als verdwenen. Nu, na 6 weken, heb ik nog steeds geen last. Heel fijn dat ik deze therapie tegen kwam. Nu de verzekering nog overtuigen van het nut!!

Hielspoor

Dinsdag 29 januari 2013 om 18:33
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Huibrecht Eikelboom
 
Na twee jaar met pijn lopen en last van mijn knieen , zag mijn vrouw een advertentie over Shockwavetherapie van de heer van Pelt . na twee behandelingen was ik van de pijn af en na twee maande had ik geen last meer van mijn knieen . Mijn hartelijke dank.

Shockwave behandeling

Donderdag 10 januari 2013 om 21:41
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door R.W. Jansen
 
In april / mei behandeld door Van Pelt. Na slechts 4 behandeling pijn volledig verdwenen. Echt een aanrader. Het is nu januari ruim 6 maanden verder en de pijn is nog steeds verdwenen. Wat een opluchting. Twijfel niet stap naar binnen. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Klinkt commercieel wat ik schrijf maar ik denk dat velen vermoeden dat het duur is.

Groet en nogmaals dank
Rene Jansen Leerdam

ESWT bij hielspoor

Maandag 5 november 2012 om 13:59
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Fenny van Moorsel
 
Bijna twee jaar met flinke hielspoorklachten "gelopen", nou ja gestrompeld.. Na speciale zolen, rust, bewegingstherapie, in het gips gezet door orthopedisch chirurg nog steeds pijn.. En nu - na 5 behandelingen door Leo van Pelt met Shockwavetherapie HELEMAAL pijnvrij. Op dit moment alleen een blauwe-plek gevoel, maar duidelijk dat er een genezing op gang is gebracht door het lichaam zelf. Ik ben verbaasd dat de dokters mij niet eerder op deze mogelijkheid hebben gewezen !
Heel veel dank aan Leo van Pelt
en ESWT is dus een aanrader !

peesplaat linkervoet

Vrijdag 10 augustus 2012 om 11:33
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door vic blomjous
 
Vanaf februari klachten gehad. Advies aanvankelijk heeft tijd nodig. In juli in kontakt gekomen met fysio van Pelt.
6 shockwave behandelingen, verder pijnvrij nu.

Hielspoor

Woensdag 4 juli 2012 om 21:46
Waardering: Zeer positief
Geplaatst door Anja Schonhage
 
Na bijna een jaar met extreem veel pijn in mijn hiel 2 injecties en fysio verschillende zolen veel rust
dacht ik nu ga ik zelf proberen voor de shockwave-behandeling en echt ik heb 4 behandelingen gehad en het heeft zo goed geholpen ik heb echt geen last meer van mijn hiel heerlijk gewoon weer lopen zonder pijn wat een ervaring na een jaar ellende is dit zeker een aanrader en ik ben de heer v. Pelt echt dankbaar